Restorant

 Përjetoni kuzhinë Të hollë Indiane në restorantin Në Hotel 1883, Baku. Kënaquni me një udhëtim të kuzhinës me shije autentike dhe një menu të larmishme. Shijoni shijet e pasura të Indisë gjatë qëndrimit tuaj në Baku.